Nieuwe topverdediger stap dichterbij voor Van Gaal: Een gesprek gehad
"De bal ligt nu niet bij mij"

Nieuwe topverdediger stap dichterbij voor Van Gaal: "Een gesprek gehad"

19-06-2015 12:24
1

Louis van Gaal heeft vrijdag een mooie boost gekregen in de zoektocht naar een nieuwe verdediger. Nicolas Otamendi zet zijn zinnen op een zomers vertrek bij Valencia.

De Argentijn heeft een ijzersterk seizoen achter de rug, werd verkozen in het beste team van de Primera División en staat al langer op het verlanglijstje van Van Gaal. Het lijkt nu een goed moment voor Manchester United om toe te slaan, gezien de uitspraken die Otamendi vrijdag deed tegenover ESPN.

"Valencia weet heel goed wat ik wil en alles wat mijn zaakwaarnemer zegt wordt eerst gecheckt bij mij", liet hij optekenen. De laatste weken deed de agent van Otamendi er weinig aan de belangstelling uit Engeland te verhullen.

"Ik heb een gesprek gehad met de clubpresident en mijn zaakwaarnemer. Het lijkt me duidelijk", hint Otamendi nogmaals naar een transfer. "De bal ligt nu niet bij mij, maar het is logisch dat ik uitkijk naar de zomer."

Manchester United weet wat het te doen staat als Otamendi de stap naar Old Trafford moet maken. De verdediger, die pas één seizoen in het Mestalla speelt, heeft een gelimiteerde transfersom van vijftig miljoen in zijn contract staan.