'Zivkovic hakt knoop door en heeft keuze voor nieuwe club gemaakt'
Ajax-spits is eruit

'Zivkovic hakt knoop door en heeft keuze voor nieuwe club gemaakt'

21-06-2015 20:59
17

Richairo Zivkovic speelt volgend seizoen op huurbasis voor Willem II. Dat meldt RTV Noord, dat zich beroept op bronnen rond de Ajax-aanvaller.

Willem II en Ajax spraken de laatste dagen over de huur van Zivkovic en inmiddels zijn de twee partijen tot een vergelijk gekomen. Ook het achttienjarige talent zelf is akkoord, meldt het regionale medium. Zivkovic heeft zondagavond het licht definitief op groen gezet, wat betekent dat hij volgend seizoen in Tilburg speelt.

Zivkovic sprak vrijdag met een delegatie van Willem II, bestaande uit trainer Jurgen Streppel en technisch directeur Carlos Aalbers. Aan dat gesprek hield de jonge spits zo'n goed gevoel over, dat hij niet langer na hoeft te denken. In Tilburg is hem een basisplaats gegarandeerd.

FC Groningen was aanvankelijk ook in de race, maar haakte eerder deze week af. De noorderlingen konden pas zaken doen als één van de aanvallers uit De Euroborg zou vertrekken en dat is tot op heden niet gebeurd. Zivkovic had zelf een voorkeur voor een tijdelijke rentree bij zijn oude club, maar had behoefte aan duidelijkheid en heeft de keuze dus laten vallen op Willem II.