Spits van 30 miljoen bevestigt transfer: 'Het klopt, we zijn inmiddels akkoord'
Colombiaan gaat vijf jaar tekenen in Milaan

Spits van 30 miljoen bevestigt transfer: 'Het klopt, we zijn inmiddels akkoord'

28-06-2015 22:35
2

Carlos Bacca verkast definitief naar AC Milan. De Colombiaanse spits van Sevilla bevestigt zondagavond dat hij op het punt staat een contract te tekenen bij de gevallen grootmacht uit de Serie A. 

"Het klopt wat mijn zaakwaarnemer eerder al gezegd heeft: we zijn inmiddels akkoord met Milan. Die club kan me gaan vastleggen", tekenen Zuid-Amerikaanse media op uit de mond van de goalgetter. "Het moet de komende dagen allemaal afgerond worden."

De Italianen betalen naar verluidt dertig miljoen euro voor de diensten van Bacca. Dat is althans de vastgestelde afkoopclausule in het contract van de aanvaller. Bacca gaat in stadion San Siro een contract voor vijf jaar tekenen. Bij de Rossoneri gaat hij volgens ingewijden een jaarsalaris van drie miljoen euro verdienen. 

Met de komst van de Zuid-Amerikaan, die in het seizoen 2012/2013 voor Club Brugge speelde, heeft Milan de gewenste topspits binnen. Eerder dacht de club van trainier Sinisa Mihajlovic rond te zijn met Jackson Martinez, landgenoot van Bacca. Die besloot echter op het laatste moment voor Atlético Madrid te kiezen.