Wijnaldum staat ook open voor mindere goden: Valt niet uit te sluiten
"De bal ligt nu bij de clubs"

Wijnaldum staat ook open voor mindere goden: "Valt niet uit te sluiten"

29-06-2015 19:28
2

PSV sloeg twee weken geleden een bod van tien miljoen euro, afkomstig van Zenit Sint-Petersburg, af voor Georginio Wijnaldum. Wat de aanvoerder betreft had dat niet meteen gehoeven.

Dat stelt Humphrey Nijman, zaakwaarnemer van Wijnaldum, in gesprek met Sovsport. PSV ging niet in op het voorstel uit Rusland, omdat de club een hogere transfersom verlangd. Een avontuur in Sint-Petersburg leek in eerste instantie niet de voorkeur van Wijnaldum te genieten. Nijman heeft desgevraagd een andere lezing.

"Geen enkele competitie valt uit te sluiten, dat doet de speler ook niet", zegt hij. "De bal ligt nu gewoon bij de clubs. Die moeten er eerst uitkomen, voordat wij de contractonderhandelingen kunnen starten. Tot die tijd heb ik niet zoveel te melden."

PSV gaat ervan uit dat Wijnaldum na het sluiten van de zomerse transferperiode niet meer in Eindhoven speelt. Ook de 24-jarige middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een transfer en lijkt te mikken op een buitenlandse topcompetitie. De Russische Premjer Liga hoort daar niet bij. Sunderland klopte net als Zenit al tevergeefs aan bij PSV.