Kritische Twente-fans krijgen onder uit de zak: 'Nauwelijks goede argumenten'
"Schreuder één van de beste trainers van NL"

Kritische Twente-fans krijgen onder uit de zak: 'Nauwelijks goede argumenten'

01-07-2015 18:48
6

Ted van Leeuwen begrijpt niets van de negatieve teneur rondom FC Twente-trainer Alfred Schreuder. Supporters van de club uit Enschede roepen al maanden om het hoofd van de oefenmeester. Van Leeuwen mist een goede onderbouwing. 

"Dan hoor je nauwelijks goede argumenten waarom deze technische staf niet zou deugen", vertelt de technisch directeur van Twente aan Voetbal International. "De mensen klagen meer over rekeningen die nog niet betaald zijn."

"Eén ding weet ik wel: er zijn niet zoveel goede trainers in Nederland en Alfred Schreuder is één van hen. Objectief is er eigenlijk maar één reden om een trainer te ontslaan en dat is wanneer er geen werkbare relatie meer is met spelers", aldus de voormalig td van Vitesse. "Dat is bij FC Twente zeker niet het geval."

Van Leeuwen is sinds zijn aanstelling in Enschede druk met het samenstellen van de selectie voor het nieuwe seizoen. Diverse dure krachten moeten de Grolsch Veste verlaten. Luc Castaignos werd deze week verkocht aan Eintracht Frankfurt, captain Andreas Bjelland lijkt onderweg naar Engeland