Zivkovic begint nieuw avontuur uitstekend: vier treffers in een helft
Aanvaller wordt voor een seizoen gehuurd van Ajax

01-07-2015 20:56
17

Richairo Zivkovic is zijn periode bij Willem II uitstekend begonnen. De van Ajax gehuurde spits tekende woensdagavond voor vier treffers in de met 0-12 gewonnen oefenwedstrijd tegen Jong Brabant.

Zivkovic liet er in Berkel-Enschot geen gras over groeien. Na dertien minuten had de achttienjarige spits al drie keer gescoord. In de 41ste minuut maakte hij ook nog de 0-4. De Tilburgers wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 0-12. Zivkovic wordt voor één seizoen gehuurd van Ajax. In Amsterdam zou hij waarschijnlijk weinig speelminuten krijgen in het eerste elftal.

Lesly de Sa maakte eveneens een doelpunt tijdens zijn debuut voor de Tricolores. De andere doelpuntenmakers bij de ploeg van Jurgen Streppel waren Robin Lauwers, Bruno Andrade, Ricardo Ippel, Jordy Vleugels (twee keer), Robert Braber en Funso Ojo. Willem II begint het seizoen op zondag 9 augustus met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Ajax (uit), AZ (uit) en NEC Nijmegen (thuis) zijn de andere tegenstanders in de eerste competitiemaand.