Zelfs NAC profiteert mee van zeer lucratieve transfer van Kramer
NAC krijgt wat geld binnen door Kramer

Zelfs NAC profiteert mee van zeer lucratieve transfer van Kramer

04-07-2015 10:15
1

NAC Breda dreigt niet alleen Adnane Tighadouini te verliezen. Ook voor Jeffrey Sarpong is er belangstelling, maar praten met de pers wil hij niet. Tegelijkertijd is een vertrek van Elson Hooi onbespreekbaar en levert Michiel Kramer de club geld op.

De 26-jarige Sarpong wilde het dus niet hebben over zijn toekomst, maar NAC-trainer Robert Maaskant, die ook technisch manager is, liet wel wat los. "Als clubs zich voor hem melden, kunnen wij daar over nadenken", zegt de oefenmeester tegenover BN/DeStem.

Door de naderende transfer van Tighadouini blijft Hooi waarschijnlijk. Hij werd verhuurd aan Viborg uit Denemarken en sprak met Maaskant. "Ik weet zeker dat ik het vertrouwen van hem heb. Er zijn wat clubs uit de eredivisie en ook het buitenland die hebben geïnformeerd."

Maaskant: "Iedereen is te koop, maar als Adje gaat, zullen wij niet zo snel meer meewerken. Wat ons betreft, blijft hij hier." Tighadouini heeft al een akkoord liggen met het Spaanse Malaga, dat nog geen overeenstemming heeft bereikt met NAC. Een andere aanvaller levert de Bredanaars al wel geld op. Kramer speelde in het verleden twee jaar bij NAC en vertrekt voor anderhalf miljoen van ADO Den Haag naar Baniyas. NAC krijgt 30.000 euro.