Feyenoord ziet basisklant afhaken: Balen, want het ging best lekker
"Deze week moet ik nog wel veel rust houden"

Feyenoord ziet basisklant afhaken: "Balen, want het ging best lekker"

06-07-2015 13:38
2

Stef Gronsveld kan wel door de grond zakken. De talentvolle verdediger van Feyenoord raakte geblesseerd in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen (3-0 zege op SC Feyenoord) en staat vier tot zes weken buitenspel.

Gronsveld, die last heeft van een beschadiging aan zijn hamstring, mist daardoor de volledige voorbereiding. "En dat is flink balen", reageert hij op de website van zijn management Wasserman. "Zeker omdat ik sinds de start van dit seizoen officieel deel uit maak van de Feyenoord-selectie. Dan baal ik dat ik drie dagen voor het trainingskamp geblesseerd raak."

"Ik startte in de basis en in de zeventiende minuut, bij het blokken van een schot, schoot het er in. Er is toen heel snel een echo van mijn hamstring gemaakt en daaruit bleek dat er een beschadiging in mijn hamstring zit. Balen, want sinds de eerste training in De Kuip gaat het best lekker."

De negentienjarige Gronsveld meldde zich vorig seizoen al enkele keren in de wedstrijdselectie van Feyenoord. "Deze week moet ik nog wel veel rust houden. Maar daarna hoop ik zo snel mogelijk weer wat te kunnen doen. Ik heb namelijk ongelofelijk veel zin in het nieuwe seizoen."

"Dat ik nu één van de leden van de selectie ben, zie ik als een groot compliment", vervolgt hij. "Het geeft me alle ruimte om me te laten zien aan de trainers. Ik weet dat ik me nog moet bewijzen en daar ga ik dit seizoen alles aan doen. Gelukkig heb ik geen blessure opgelopen die ervoor zorgt dat ik heel het jaar buitenspel sta. Ik richt me nu volledig op mijn revalidatie en kom straks nog veel sterker terug."