'PSV hoopt nog op twee transfers en eist gesprek met lastige zaakwaarnemer'
Transfertrein bijna op stoom

'PSV hoopt nog op twee transfers en eist gesprek met lastige zaakwaarnemer'

08-07-2015 08:22
5

PSV vertrekt donderdag op trainingskamp naar Zwitserland, maar vooralsnog is er in Eindhoven geen teken van leven van gewenste versterkingen. De Eindhovenaren hebben echter nog altijd goede hoop dat Maxime Lestienne en Gaston Pereiro zich snel bij de selectie voegen.

Vooral de transfer van Lestienne lijkt nu echt aanstaande. De Belg werd al in het geheim medisch gekeurd en de topman van Al-Arabi zou hebben laten weten dat hij dinsdag óf woensdag zijn fiat aan de transfer geeft. 

Dat is ook goed nieuws voor de 23-jarige vleugelaanvaller zelf. Volgens het Eindhovens Dagblad staat staat hij te popelen om bij PSV aan de slag te gaan. 'Hij baalt het hardst van al het wachten.' Zowel PSV als het kamp-Lestienne is er nu van overtuigd dat de transfer doorgang vindt.

Pereiro
Dan is er nog het verhaal Pereiro, wiens weg naar Eindhoven vol obstakels zit. Nacional is al akkoord met een transfer naar PSV en ook de Uruguayaan zelf ziet een overgang naar Nederland zitten. Paco Casal, de machtige zaakwaarnemer van de aanvaller, weigert echter mee te werken.

PSV heeft Casal inmiddels dringend verzocht naar Europa te komen om in een ontmoeting eindelijk duidelijkheid te krijgen, meldt De Telegraaf. Chelsea, FC Porto en Juventus worden eveneens met het twintigjarige talent in verband gebracht.