PSG-ster moedigt megatransfer aan: Hij is mijn vriend en ik hou van hem
De 27-jarige wordt hevig gelinkt aan een overgang naar de Frans kampioen

PSG-ster moedigt megatransfer aan: "Hij is mijn vriend en ik hou van hem"

27-07-2015 11:54

David Luiz hoopt op de komst van Angel Di Maria naar Paris Saint-Germain. De Franse topclub zou dan een serieuze kandidaat worden voor het winnen van de Champions League, denkt de Braziliaan. Volgens Luiz moet Di Maria niet worden beoordeeld op zijn tijd bij Manchester United.

"We willen de Champions League winnen en natuurlijk is Di Maria een speler die ons kan helpen nog een stap te maken", vertelde de Braziliaan aan de media, na PSG's oefenduel tegen Chelsea. "Di Maria is één van de drie beste buitenspelers ter wereld. Hij is snel, technisch, is een echte teamspeler en weet ook hoe je als individu moet spelen."

De 27-jarige Argentijn wordt hevig gelinkt aan een overgang van Manchester United naar de Frans kampioen. Zo miste hij zijn vlucht om bij het trainingskamp aan te sluiten van zijn club in de Verenigde Staten. Luiz speelde samen met Di Maria bij Benfica en de verdediger ziet nog steeds een topspeler in zijn oud-ploeggenoot, ondanks zijn teleurstellende tijd in Engeland.

"Soms heb je het geluk niet op een bepaalde plek, maar hij is nog steeds een fantastische speler. Ik ken hem van Benfica, we speelden met elkaar toen we nog erg jong waren. Hij zal ervan houden om in Frankrijk te voetballen, net als ik. Hij is mijn vriend en ik hou van hem."