Groenendijk witheet na debacle met Excelsior: Dat heb je wel gehoord, zeker?
"Dit kunnen we als trainers mooi gebruiken"

Groenendijk witheet na debacle met Excelsior: "Dat heb je wel gehoord, zeker?"

27-07-2015 21:16

Excelsior leed afgelopen weekeinde een pijnlijke nederlaag tegen nota bene Jupiler League-club FC Den Bosch, de oude club van Excelsior-trainer Alfons Groenendijk. Het werd 1-0 in Den Bosch en Groenendijk was ziedend.

De voormalige trainer van Jong Ajax op de vraag of hij boos was in de rust: "Dat heb je wel gehoord, zeker?" In gesprek met RTV Rijnmond vervolgde hij: "Ik vind niet dat wij op deze manier een wedstrijd moeten spelen. In de competitie zullen wij niet heel vaak veel meer kwaliteiten hebben dan de tegenstander. Dan zul je andere elementen in je spel moeten hebben, waaronder duels winnen, voordat je over tactiek gaat praten."

"Ik ben zeker niet tevreden over wat ik heb gezien, maar het is op een moment dat het nog kan. Dit kunnen we als trainers mooi gebruiken, al moet je instelling en bereidheid altijd in je tas zitten," vervolgt de oefenmeester van Excelsior. Tom van Weert, spits van de Kralingers en voormalig speler van Den Bosch: "Het was niet de bedoeling om hier te verliezen."