Licht aan einde van tunnel voor doorgebroken Tukker: Een pittige uitdaging
Middenvelder maakte dit weekend zijn rentree

Licht aan einde van tunnel voor doorgebroken Tukker: "Een pittige uitdaging"

30-07-2015 16:10

Renato Tapia maakte deze week na lang blessureleed zijn rentree in de hoofdmacht van FC Twente. Voor de Peruviaan staat de voorbereiding in het teken van het herstel van zijn knieblessure die hij opliep in mei.

"Ik ben bijna helemaal fit", vertelt de middenvelder opgetogen op de website van FC Twente. "Op dit moment is het belangrijk dat ik zoveel mogelijk minuten maak en dat ik tussen de wedstrijden door veel arbeid verricht op de trainingen. Dat is de beste manier om volledig wedstrijdfit te worden. Ik merk dat ik steeds beter ingespeeld raak op het team en ik voel me goed."

Zondag wacht in Gelsenkirchen met Schalke 04 de laatste tegenstander in de oefencampagne voor de Tukkers. De supportersgroepen van beide clubs kunnen het goed met elkaar vinden. "Het is een grote wedstrijd, tegen een grote tegenstander. Een pittige uitdaging voor ons, maar dat is juist goed voor het team. Het is mooi om zo'n oefenwedstrijd bij Schalke 04 te spelen, een wedstrijd die ook bijzonder is voor de supporters."