'Tegenvaller voor Van Gaal: Barça stelt harde eis in onderhandelingen'
Transfer op handen

'Tegenvaller voor Van Gaal: Barça stelt harde eis in onderhandelingen'

31-07-2015 11:12

FC Barcelona stelt het geduld van Manchester United op de proef. De club van Louis van Gaal hoopt Pedro zo snel mogelijk naar Old Trafford te halen, maar moet wachten.

Barça doet liever geen afstand van Pedro, maar de 27-jarige aanvaller heeft geen trek in nóg een jaar achter het dodelijke trio Luis Suarez, Lionel Messi en Neymar. Manchester United is van plan hem te verlossen van de Catalaanse bank en de kans van slagen lijkt levensgroot.

Van Gaal hoeft echter niet te rekenen op een snelle transfer van Pedro, meldt Marca. Barça wil hem in ieder geval tot en met de wedstrijd om de Europese Supercup tegen Sevilla behouden. Het treffen tussen de twee Europese bekerwinnaars uit Spanje staat voor 11 augustus op de rol.

Dat is slecht nieuws voor Van Gaal, die zijn groep zo snel mogelijk compleet wil hebben. Pedro, die Barça ongeveer dertig miljoen euro moet opleveren, mist door de vertraagde transfer sowieso de seizoensopener van Manchester United tegen Tottenham Hotspur van volgende week zaterdag.