'Juventus gaat bieden op Belg van 40 miljoen na tegenvaller op blessurefront'
Aldus Italiaanse media

'Juventus gaat bieden op Belg van 40 miljoen na tegenvaller op blessurefront'

02-08-2015 12:44

Juventus gaat voor Axel Witsel. De landskampioen van Italië had de interesse in de Belgische middenvelder van Zenit Sint-Petersburg eerder op een laag pitje gezet, maar door blessureleed in het kamp van Juve zijn de transferplannen gewijzigd. 

Sami Khedira liep zaterdag, in het oefenduel met Olympique Marseille (2-0 nederlaag), een op het eerste oog fikse spierblessure op. De Duitse middenvelder zat de afgelopen jaren vaker in de lappenmand en inmiddels leeft er de vrees dat Khedira voorlopig niet inzetbaar is bij De Oude Dame. 

Een domper voor Juventus, dat deze zomer met Arturo Vidal (Bayern München) en Andrea Pirlo (New York City FC) twee spelers uit de as van het elftal kwijtraakte. Ook het aanblijven van Paul Pogba is nog altijd niet zeker. De Fransman geniet belangstelling van onder meer Real Madrid, Manchester City en Paris Saint-Germain.

Nu zou Juve zich, in de zoektocht naar nieuwe middenvelders, zich gericht hebben tot Witsel, zo melden Italiaanse media. Eerder deze zomer werd de Belg gelinkt aan AC Milan en Manchester United. Het prijskaartje van de 26-jarige international liegt er niet om. Zenit vraagt liefst veertig miljoen euro.