'Naam van ongelukkige PSV-aanvaller duikt op bij Sunderland'
Aldus The Daily Mirror

'Naam van ongelukkige PSV-aanvaller duikt op bij Sunderland'

02-08-2015 13:34
15

De naam van Jurgen Locadia prijkt op het transferlijstje van Dick Advocaat. De spits van PSV komt bij de Sunderland-manager in beeld als Moussa Sow, zijn belangrijkste target, niet haalbaar blijkt te zijn. 

Dat schrijft The Daily Mirror zondag. Op Sow, spits van Fenerbahçe, is inmiddels een bod van twintig miljoen euro gedaan. Verder willen The Black Cats niet gaan. Ontvangt Sunderland een negatieve respons van de Turkse topclub, dan gaat Advocaat zich wenden tot Locadia, weet de boulevardkrant. 

De 21-jarige Locadia lijkt bij PSV ook dit seizoen geen aanspraak te maken op een basisplaats. Luuk de Jong is voor trainer Phillip Cocu een onbetwiste basisspeler. Locadia wordt door Cocu ook regelmatig geposteerd op de flanken, maar daar heeft de aanvaller inmiddels concurrentie gekregen van Maxime Lestienne en Gaston Pereiro. Eerder deze zomer werden onder meer sc Heerenveen en NEC in verband gebracht met de goaltjesdief. Zij zouden hem graag op huurbasis over willen nemen. Locadia zelf staat open voor een vertrek, liet hij in een eerder stadium al blijken. 

In het geval van Sunderland gaat het sowieso om een verkoop. Welk bedrag de Premier League-club wil neertellen voor Locadia, meldt The Mirror niet. Eerder deze zomer trok Advocaat een andere Nederlander aan. Jeremain Lens kwam over van Dynamo Kiev. Sunderland wil koste wat kost nog een spits toevoegen aan de selectie.