PSV opnieuw gelinkt aan zeer onwaarschijnlijke transfer van Nederlander
Middenvelder gaat transfereren

PSV opnieuw gelinkt aan zeer onwaarschijnlijke transfer van Nederlander

04-08-2015 13:37
9

Leroy Fer staat voor een vertrek bij Queens Park Rangers, maar het is de vraag wat zijn nieuwe club wordt. In Engeland valt dinsdag weer de naam van PSV.

De Eindhovense club kijkt naar de mogelijkheid om Fer terug naar Nederland te halen, meldt The Daily Mail. PSV heeft concurrentie van West Ham United en vooral Sunderland, dat de Oranje-international voor een jaar hoopt te huren, met optie tot koop.

Wedden

Meer odds

Een transfer naar de club van Dick Advocaat lijkt een stuk waarschijnlijker dan naar PSV. De kans is groot dat de Britse boulevardkrant zich baseert op een losse flodder van Jack van Gelder. De presentator bracht PSV en Fer zondagavond met elkaar in verband tijdens een uitzending van Studio Voetbal. Dat werd even later weer ontkracht door technisch manager Marcel Brands.

De kampioen van Nederland is bovendien niet van plan een nieuwe middenvelder aan te trekken, zolang er geen is vertrokken. Marcel Ritzmaier staat op de nominatie, maar de belangstelling voor de Oostenrijker komt nog niet echt los.