'Boost voor promovendi: twijfelende spits veegt contract in Engeland van tafel'

'Boost voor promovendi: twijfelende spits veegt contract in Engeland van tafel'

25-08-2015 18:48
2

Cas Peters wil tóch aan de slag in Nederland. Wigan Athletic schotelde de aanvaller (22) een contract voor, maar dat ging op het laatste moment niet door.

Peters maakte afgelopen week een overtuigende indruk tijdens een proefperiode in Engeland en leek een meerjarig contract in de wacht te slepen. De spits kampte echter met zoveel twijfels, dat hij een dienstverband bij de Championship-club van tafel veegde. Dat meldt FOX Sports.

Hij wil nu toch in Nederland aan de slag, wat betekent dat het geïnteresseerde Birmingham City, Levski Sofia en SC Freiburg ook achter het net vissen. De Graafschap, Roda JC en Go Ahead Eagles lijken nu uit te mogen maken wie zich de nieuwe club van Peters mag noemen. Hij wil eerst in eigen land zijn naam vestigen en vervolgens de stap naar het buitenland maken.

Peters was afgelopen seizoen goed voor 23 competitietreffers in dienst van FC Emmen en verdiende een droomtransfer naar SC Nacional uit Madeira. Na een maand werd zijn contract echter uit het niets verscheurd, wat uiteindelijk ook een rol speelde in zijn besluit om Wigan af te wimpelen.