Feyenoord gesterkt door resultaten: Die wedstrijd hebben we ook gewonnen

Feyenoord gesterkt door resultaten: "Die wedstrijd hebben we ook gewonnen"

28-08-2015 16:29
13

Met de maximale score van negen punten uit drie competitieduels betreedt Feyenoord zondag met veel vertrouwen het veld van het Philips Stadion. Dirk Kuyt en Karim El Ahmadi geloven in een overwinning op titelconcurrent PSV.

Feyenoord heeft momenteel vier punten meer dan PSV en kan dus al vroeg in het seizoen een tikje uitdelen. Kuyt heeft er een goed gevoel over, zo vertelt hij aan Feyenoord TV. "We hebben een goede trainingsweek achter de rug en werken nu met zijn allen richting de topper. Zeker nadat we goed aan de competitie zijn gestart. De resultaten zijn goed geweest en het elftal heeft een bepaalde degelijkheid getoond."

El Ahmadi sluit zich bij de woorden van zijn collega aan. "De wedstrijd tegen PSV is natuurlijk een topper. Mensen onderschatten Vitesse misschien een beetje, maar dat is ook gewoon een goede ploeg en die wedstrijd hebben we vorige week ook gewonnen (2-0, red.). We gaan met veel vertrouwen daar naartoe, maar we zullen zeker niet zeggen dat we de favoriet zijn. PSV eindigde vorig seizoen met veel punten boven ons, dus ik denk dat zij dat zijn. Maar we moeten het veld wel instappen met een instelling dat we die wedstrijd kunnen winnen."