'Ajax-huurling wil alweer weg bij Willem II': 'Blijft voetbal, dit is nieuw voor me'

'Ajax-huurling wil alweer weg bij Willem II': 'Blijft voetbal, dit is nieuw voor me'

28-08-2015 20:07
5

Willem II wil zich voor het verstrijken van de transferdeadline nog versterken met een aanvaller. Dat bevestigde Carlos Aalbers, technisch directeur van de Tricolores, zojuist tegenover FOX Sports.

"Het zijn nog een paar spannende dagen", steekt hij van wal tegen eerdergenoemd medium. "We gaan alle opties bekijken om te zien of we de gewenste aanvallende versterkingen binnen kunnen halen. We zoeken nog iemand die een goal kan maken en een bal vast kan houden, maar daar is de hele wereld naar op zoek."

Eerder deze week maakte Lucas Andersen de overstap van Ajax naar de Tilburgers. "Een prima speler, een voorbeeld uit de Ajax-school. Hij is heel goed in positiespel. Voor ons is hij een multifunctionele speler. De wens vanuit Ajax is dat hij hier gewoon gaat spelen", aldus Aalbers. "Maar we hebben de vrijheid. Het blijft voetbal. Dat houdt in dat ook Andersen moet presteren van wedstrijd tot wedstrijd. Dat is voor hem ook een onderdeel om uiteindelijk een volwassen speler te worden."

Verdediger Ruben Ligeon maakte eerder deze zomer de tijdelijke overstap van Amsterdam naar Willem II. Maar aangezien hij momenteel genoegen moet nemen met een reserverol, zou hij alweer weg willen. "Dit verhaal is nieuw voor mij", aldus Aalbers. "Dat hoor ik nu voor het eerst."