Van Persie bezorgt Nani heldenstatus tijdens late zege Fenerbahçe

30-08-2015 22:24

Robin van Persie heeft met Fenerbahçe zondagavond een late zege geboekt op Antalyaspor: 2-1. De spits was zonder te scoren toch heel belangrijk voor de Turkse ploeg, waar Nani uitblonk.

Bij de eerste goal van Nani gaf de van Manchester United overgekomen aanvaller de assist. Van Persie brak door op de linkerflank en zette prachtig voor op de invliegende Portugees, die met het hoofd Fenerbahçe op 1-0 bracht.

Na de gelijkmaker van Guilherme twintig minuten voor tijd duurde het tot de 97ste minuut voordat Nani voor de beslissing tekende. Uit een vrije trap schoot de buitenspeler prachtig raak.

Fenerbahçe gaat met zeven punten uit drie wedstrijden samen met Trabzonspor aan de leiding in Turkije. Het Galatasaray van Wesley Sneijder staat op drie punten afstand.