De Eredivisie-flops: FC Twente en Feyenoord leveren drie spelers

De Eredivisie-flops: FC Twente en Feyenoord leveren drie spelers

31-08-2015 12:00
11

In navolging van de beste spelers van afgelopen weekend zet VoetbalPrimeur ook elke week de spelers op een rij die door de ondergrens zakten. Tijd dus voor de flops van dit Eredivisie-weekend!

Aaron Meijers (ADO Den Haag)
Heel ADO Den Haag had ongeveer bij de flops gekund, maar Meijers gaf met het vrijlaten van Anwar El Ghazi bij de 1-0 het startsein voor een wedstrijd vol slordigheden.

Roland Alberg (ADO Den Haag)
Brengt regelmatig mooie dingen, maar te vaak ook veel te weinig. Was in de Arena volledig onzichtbaar en werd ook vroeg gewisseld.

Leonard Nienhuis (SC Cambuur)
Genoeg is genoeg, dacht Henk de Jong. Na opnieuw twee fouten, ditmaal tegen Vitesse, werd Nienhuis gewisseld en lijkt hij de komende weken op de bank te zitten.

Nick Marsman (FC Twente)
Nog zo'n keeper die het zwaar heeft. Weer zag hij er niet goed uit bij een tegentreffer. Het schot van Iliass Bel Hassani was houdbaar, maar niet voor Marsman.

Jesus Corona (FC Twente)
De Mexicaan leek met zijn gedachten al bij FC Porto, dat hem deze week hoopt weg te plukken uit de Grolsch Veste. Speelde een dramatische wedstrijd in Almelo.

Bruno Uvini (FC Twente)
De derde speler van FC Twente in deze flop-editie. De centrale verdediger was opnieuw dramatisch en werd voortijdig naar de kant gehaald.

Luciano Slagveer (sc Heerenveen)
Leek de lijn omhoog te hebben ingezet, maar viel tegen PEC Zwolle ver terug. De aanvaller zat totaal niet in de wedstrijd, maar mocht gek genoeg negentig minuten blijven staan.

Lex Immers (Feyenoord)
Lexie Lexie, wat kreeg hij een kansen in Eindhoven. Het moment waarbij hij op drie meter van de doellijn de bal per ongeluk met zijn neus toucheerde en huizenhoog over schoot, symboliseerde zijn middag.

Dirk Kuyt (Feyenoord)
Alleen inzet is niet voldoende. Kuyt was slordig en liet bovendien Arias lopen bij de 2-1 van PSV. Dat was een kantelmoment in de wedstrijd.



Guus Hupperts (AZ) 
Hupperts speelde tegen zijn vorige club waarschijnlijk zijn slechtste wedstrijd tot nu toe. Kwam geen lantaarnpaal voorbij zondag.

Marko Vejinovic (Feyenoord)
Dit was de eerste Eredivisie-topper die Vejinovic speelde en dat was te zien. Het spel ging te snel voor de van Vitesse overgekomen controleur. Grossierde in balverlies en slechte hoekschoppen.