PSV'er komt goed weg met wederopstanding: Voor mij was het erg lekker

PSV'er komt goed weg met wederopstanding: "Voor mij was het erg lekker"

30-08-2015 23:19
4

Jeffrey Bruma was vooral opgelucht met de 3-1 zege van PSV op Feyenoord. De verdediger was in de vierde minuut de schlemiel doordat hij een voorzet van Bilal Basacikoglu hard achter doelman Jeroen Zoet werkte.

Bruma vond dat PSV zich goed wist te herstellen. We toonden veerkracht en sterkte in onze houding en mentaliteit, daar bogen we de wedstrijd mee om. Dat is heel belangrijk", aldus Bruma tegenover de camera's van Omroep Brabant.

PSV speelde de gehele wedstrijd genomen een prima wedstrijd en creëerde voldoende kansen. Bruma toonde zich tevreden met het verloop van het duel na de 0-1. "We hadden het beste van het spel, creëerden veel kansen en gaven weinig weg. Al met al zijn we zeker wel tevreden. Voor mij persoonlijk is het erg lekker als je een achterstand om kunt buigen naar een voorsprong en Feyenoord op de knie kunt leggen. Het geeft je als team zijnde een stukje extra motivatie", aldus de 22-jarige centrumverdediger.

De penalty die Jürgen Locadia uiteindelijk wist te verzilveren, na een discutabel moment met Eljero Elia en Davy Pröpper, bood uitkomst voor PSV. "Vorige week tegen Heerenveen hadden we er misschien ook drie moeten krijgen, vandaag kregen we er een. We komen op 3-1. In een topduel gaan de kansen over en weer. De ploeg die het zuinigste is, die wint."