Verkochte Eredivisie-smaakmaker: 'De beste? Dat ben ik, samen met Fer'

Verkochte Eredivisie-smaakmaker: 'De beste? Dat ben ik, samen met Fer'

03-10-2015 08:45
5

Tjaronn Chery stapte afgelopen zomer over van FC Groningen naar Queens Park Rangers. De aanvallende middenvelder speelt daar samen met zijn maatje Leroy Fer. Het Dagblad van het Noorden had een paginagroot artikel ingeruimd om meer te weten te komen over Chery, die een hekel heeft aan schoonmaken.

Aan de hand van enkele steekwoorden deed Chery zijn verhaal. De beste voetballer van Queens Park Rangers? "Dat ben ik, samen met Leroy Fer." Chery geeft vervolgens de voorkeur aan Engeland boven Nederland, al is zijn absolute hoogtepunt: "Mijn selectie voor het Nederlands elftal. Jammer dat ik geen speelminuten heb gemaakt."

De droom die Chery koestert, hebben veel voetballers. "Ooit spelen voor een grote club in de Premier League en in de Champions League en international worden", stelt de voetballer. Voor de aanvallende middenvelder is Fred Rutten de beste trainer en Karim El Ahmadi de beste voetballer uit de Eredivisie. En wie is de absolute beste speler? "Ik heb er vier: Messi, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo en Sneijder."