Riedewald onthutst: 'Ze komen hier voor een leuke middag, ook niet leuk voor hun'

Riedewald onthutst: 'Ze komen hier voor een leuke middag, ook niet leuk voor hun'

04-10-2015 22:08
3

Ajax leed zondagmiddag een uiterst gevoelige thuisnederlaag tegen PSV. De Eindhovenaren wonnen in de Arena zeer verdiend met 2-1. Jaïro Riedewald wist niet wat-ie meemaakte. 

"We kregen niet echt grip op PSV. Maar of we het dan verdienen om te verliezen, weet ik niet. De teleurstelling is groot", vertelde de Oranje-international naderhand aan AT5. "Het is nooit leuk om te verliezen en helemaal niet in eigen huis. Het is jammer."

De Ajax-fans reageerden tijdens de wedstrijd regelmatig kritisch op het matige spel van hun favoriete ploeg. Riedewald begrijpt dat wel. "Ze komen hier voor een mooie middag. Ze willen dat we mooi voetballen natuurlijk en goals zien en acties. Als het dan niet lukt en we staan nog 1-0 achter, dan is het ook niet leuk voor hun."

Voor Ajax was het een matige week, met de nederlaag tegen PSV en de teleurstellende remise in Molde. Riedewald moet zich echter snel weer focussen op een nieuwe uitdaging. "Het is dan wel lekker om even je hoofd te legen bij het Nederlands Elftal. Maar ook daar moet je gewoon gefocust zijn, want het is een belangrijke week voor heel Nederland", aldus de tiener.