Sneijder belt Blind op met boodschap over Oranje: Heb het net gezegd

Sneijder belt Blind op met boodschap over Oranje: "Heb het net gezegd"

05-10-2015 07:42
4

Wesley Sneijder staat op het punt om opnieuw vader te worden. Even leek het erop dat de aanvallende middenvelder van Galatasaray daardoor de interlands van Oranje moest laten schieten. Maar Sneijder heeft goed nieuws.

"Yolanthe is op 15 oktober uitgerekend, dus ik ga sowieso mee met Oranje. Dat heb ik Danny Blind net gezegd", zegt Sneijder, die met het Nederlands elftal op 10 en 13 oktober speelt, in De Telegraaf. Eerst moet Oranje afreizen naar Kazachstan om vervolgens op 13 oktober in eigen huis tegen Tsjechië te spelen. "Deze twee wedstrijden zijn superbelangrijk. We willen naar het EK."

"Als de bevalling begint, ga ik onmiddellijk terug naar Istanbul. Astana in Kazachstan is vijf uur vliegen, dus dat is niet naast de deur. Ik hoop dat het allemaal rustig blijft tot de vijftiende. Daarna mag het gebeuren", lacht Sneijder, voor wie dus veel moois in de lucht hangt. "Het vervelende is dat ik zelf ook veel in de lucht hang. Ik maak heel wat vlieguren." Eerder wist VoetbalPrimeur al exclusief te melden dat de middenvelder zijn contract bij Galatasaray verlengt.