Update: PSV bevestigt contractnieuws: Volledig focussen op mijn comeback

Update: PSV bevestigt contractnieuws: "Volledig focussen op mijn comeback"

08-10-2015 17:44
3

PSV heeft vertrouwen in Florian Jozefzoon. De vleugelspits, die al maandenlang uit de roulatie is met een zware knieblessure, heeft volgens het Eindhovens Dagblad zijn contract bij de regerend landskampioen verlengd tot medio 2017. 

Bovendien maakte Jozefzoon donderdagmiddag tijdens een geheim oefenduel met Lokeren eindelijk zijn rentree in de hoofdmacht van PSV. De voormalig speler van RKC Waalwijk en Ajax deed 45 minuten mee. PSV speelde de wedstrijd tegen de Belgen met 1-1 gelijk.

Jozefzoon tekende in de zomer van 2013 een driejarige verbintenis in Eindhoven zou na afloop van het huidige seizoen dus transfervrij zijn. Sinds januari 2015 had de vleugelspits geen duel meer gespeeld. In een competitieduel met Vitesse scheurde Jozefzoon destijds zijn kruisband. PSV heeft echter vertrouwen in het feit dat de aanvaller volledig zal herstellen en eenmaal fit van waarde zal zijn. 

Update 17:44 uur
PSV laat via de officiële kanalen weten dat Jozefzoon inderdaad zijn contract heeft verlengd tot medio 2017. "Er spreekt veel vertrouwen uit vanuit PSV dat ik een extra jaar krijg om weer helemaal terug te komen. Ik ga me volledige focussen op mijn comeback om zo goed en zo snel als mogelijk weer terug te komen", aldus de aanvaller op de website van zijn club.