Update: Nasri wil niets weten van sextape-schandaal rond landgenoten

Update: Nasri wil niets weten van sextape-schandaal rond landgenoten

27-11-2015 16:43
6

De bizarre sextape-affaire rond Mathieu Valbuena wordt langzaam gekker en gekker. Ook Samir Nasri, speler van Manchester City, zou betrokken zijn bij de zaak.

Valbuena gaf eerder op de vrijdag een exclusief interview aan Le Monde over het schandaal rond zijn persoon en Karim Benzema. Na die publicatie duiken in Frankrijk nieuwe geruchten op, nu met Nasri in de hoofdrol. De 28-jarige middenvelder van Manchester City zou zich hebben aangeboden als 'intermediair' tussen Valbuena en de afpersers. Over zijn exacte bijdrage worden geen mededelingen gedaan.

Het is de zoveelste twist in de affaire waarin ook Djibril Cissé en dus Benzema werden en worden genoemd. Duidelijk is dat Valbuena het slachtoffer is. "Ik zou zoiets nooit hebben gedaan, zelfs niet bij mijn ergste vijand", liet de speler van Olympique Lyon al weten. "Ik ben heel erg teleurgesteld, kennelijk was mijn vriendschap met Karim niet zo oprecht als het leek."

Update 16:43: Samir Nasri ontkent enige betrokkenheid bij de affaire rond Mathieu Valbuena. In gesprek met RMC zegt hij verbaasd te zijn door de aantijgingen. "Iedereen in de voetbalwereld weet inmiddels van het sextape-verhaal, maar ik wilde er niets mee te maken hebben. Ik verdien een mooi salaris, dus waarom zou ik geld willen hebben van anderen? Het is allemaal onzin."