Nederlander verkiest Allardyce boven Advocaat: We trainen en spelen anders

Nederlander verkiest Allardyce boven Advocaat: "We trainen en spelen anders"

30-11-2015 14:38
1

Door een 2-0 overwinning op Stoke City staat Sunderland boven de degradatiestreep. Nadat Sam Allardyce de plek van Dick Advocaat overnam, hebben The Black Cats de weg naar boven ingezet. Patrick van Aanholt is lovend over de nieuwe coach.

"Hij neemt heel veel ervaring mee", begint de oud-Vitessenaar zijn lofzang in The Chronicle. "We trainen en spelen anders. Hij blijft ons vertellen dat het moment voor ons wel zou komen. Dat moment kwam afgelopen maandag, toen we drie punten pakten (0-1 tegen Crystal Palace, red.). We hebben nu zes punten in een week gepakt, dat is heel lekker."

"Hij geeft iedereen vertrouwen", vervolgt Van Aanholt. "En als je niet in het team zit, moet je hard blijven werken om het ongelijk van hem te bewijzen."

Van Aanholt voelt zich prima op zijn plek in Sunderland. "Iedereen kan kritiek op me hebben. Maar ik luister daar niet naar, ik weet wat ik wel en niet kan. Je moet het accepteren", aldus Van Aanholt, die tegen Stoke City scoorde. "Het voelt fantastisch om mijn eerste doelpunt van het seizoen te maken. Als we zo spelen als tegen Stoke kunnen we van iedereen winnen."