'Haantje' Bazoer zoekt de grens op: Heb inderdaad een geschiedenis met hem

'Haantje' Bazoer zoekt de grens op: "Heb inderdaad een geschiedenis met hem"

07-02-2016 15:21
7

Riechedly Bazoer groeide zondagmiddag uit tot matchwinner bij Ajax - Feyenoord. De jonge Ajacied schoot op fraaie wijze de 2-1 achter Kenneth Vermeer. Op het middenveld vocht Bazoer de nodige duels uit met Tonny Vilhena.  

De twee hebben een geschiedenis. Eerder dit seizoen kregen Bazoer en Vilhena het met elkaar aan de stok in De Kuip. "Ik heb inderdaad een geschiedenis met hem, dat was ik eerlijk gezegd niet vergeten", aldus Bazoer voor de camera van FOX Sports. "Het ging er weer hard aan toe. Dat vind ik wel lekker."

"We willen allebei laten zien wat we kunnen. Het gaat er hard aan toe en zoals ik zei, dat vind ik best lekker. Passie en strijd erin gooien. Haantjes? Zo kan je dat wel noemen, ja."

Af en toe ging Bazoer in al zijn felheid bijna over het randje. "Ik weet wel wanneer ik tegen de grens aan zit. Die sliding op Renato Tapia was volgens mij wel op de grens... Ik kreeg ook een gele kaart. Toen moest ik een beetje dimmen. Daarom heeft de trainer mij ook gewisseld, denk ik, maar dat weet ik niet."