Ik had een paar weken nodig om ervan te herstellen dat ik niet speelde

"Ik had een paar weken nodig om ervan te herstellen dat ik niet speelde"

14-02-2016 08:59

Guram Kashia werd zaterdag in de armen gesloten door de Vitesse-fans. De Georgiër had in het met 3-0 gewonnen duel met sc Heerenveen voor het eerst in lange tijd een basisplaats in Arnhem.

Kashia verdween in de veertiende speelronde uit beeld door een blessure, maar toen hij daarvan was hersteld moest hij op de bank plaatsnemen. Zaterdagavond keerde de aanvoerder - verwelkomd met een enorme banner - terug als basisspeler in de Gelredome. "Ik ben zo blij als een kind", zegt de 28-jarige verdediger tegen FOX Sports.

"Ik heb wat ruzietjes gehad met de trainers toen ik niet speelde. Er is geen speler die blij is als hij niet speelt. Ook ik was erg teleurgesteld en dat heb ik aanvankelijk laten merken, ook al was dat geen goed gedrag van mij. Ik had een paar weken nodig om ervan te herstellen dat ik niet speelde", aldus Kashia, die zaterdag genoot van de enorme banner van de supporters.

"Wat de fans hadden voorbereid was prachtig. Ik heb hier lang niet gespeeld, maar ik heb genoten. Ik denk dat we goed hebben gespeeld en we verdienden deze zege", besluit Kashia, die vorige week op bezoek bij AZ al terugkeerde in de basisopstelling.