'Chelsea schrikt Paris Saint-Germain en Real Madrid af met 'transferstatement'

'Chelsea schrikt Paris Saint-Germain en Real Madrid af met 'transferstatement'

11-03-2016 00:01
2

De kogel lijkt door de kerk: Eden Hazard blijft bij Chelsea. Dat weet de Engelse krant The Telegraph. Hazard is steeds vaker de gebeten hond op Stamford Bridge, maar het bestuur van de Londense club wil de Belg niet verkopen.

Chelsea maakt volgens The Telegraph vrijdag definitief een einde aan de geruchten, door met een krachtig statement te komen. Dat statement moet Real Madrid en Paris Saint-Germain, die al langer geïnteresseerd zijn, afschrikken.

De kans is groot dat Antonio Conte volgend seizoen het roer overneemt van Guus Hiddink en het Chelsea-bestuur vertrouwt erop dat de Italiaanse coach van Hazard weer de oude Hazard kan maken. De Londenaren hebben bovendien flink geïnvesteerd in de aanvaller en willen niet dezelfde fout maken als bij landgenoten Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne.

Hazard is hoe dan ook bezig aan een zéér matig seizoen bij Chelsea, mede door blessures. De teller staat pas op één competitiedoelpunt. Ook Guus Hiddink krijgt hem ook niet aan het voetballen. De Chelsea-fans kotsen Hazard bovendien uit, nadat hij in de rust van de verloren Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain shirtje ruilde met Angel Di Maria en vervolgens geblesseerd uitviel.