Müller doet een 'Van Gaaltje' en geeft Bayern 'geil' advies: Dat moet

Müller doet een 'Van Gaaltje' en geeft Bayern 'geil' advies: "Dat moet"

06-04-2016 22:50
2

Thomas Müller denkt dat Bayern München tijdens de aanstaande Champions League-return tegen Benfica 'geiler' moet zijn. Dat zei de Duitse ster na afloop van de magere 1-0 zege in eigen huis op de Portugezen.

"We hebben niet zoveel kansen gehad als we hadden gewild en de kansen die we hadden hebben we niet benut", aldus Müller na afloop tegen de aanwezige pers. "We hadden graag een tweede goal willen maken, maar we hebben een goed uitgangspunt. Voor de return moeten we iets geiler zijn", vertelt Müller, die daarmee zijn oude coach Louis van Gaal 'quote'. De manager van Manchester United zei enkele maanden geleden ook al eens dat hij graag zag dat zijn spelers 'geiler' waren op het maken van goals. 

Müller dicht Bayern de meeste kansen toe op het bereiken van de halve finales, maar beseft dat het nog niet gedaan is. "Het is een goed, degelijk resultaat. Maar het is vanzelfsprekend nog niet beslist. Het wordt een veelbelovende return voor zowel de bezoekers als de spelers. Benfica heeft laten zien dat ze terecht in de kwartfinale staan. Ze hebben ons problemen opgeleverd. Ze weten wat ze doen."