Wenger haalt uit: Er zijn groepen mensen die onze fans willen beïnvloeden

Wenger haalt uit: "Er zijn groepen mensen die onze fans willen beïnvloeden"

29-04-2016 13:19
4

Arsene Wenger staat bij de supporters van Arsenal steeds meer onder druk. Volgens de Franse manager ligt hij bij delen van de supportersschare onder vuur, omdat zij beïnvloed worden door mensen binnen de club met 'persoonlijke agenda’s' en 'grote ego's.

Wenger wil daarbij geen namen noemen. "Er zijn groepen mensen die onze fans willen beïnvloeden. Ik geloof dat de persoonlijke agenda en de grote ego’s de voornaamste redenen zijn van de kritiek", citeert Sky Sports Wenger.

Ook ontkent Wenger dat eigenaar Stan Kroenke geprobeerd heeft om de geldkraan dicht te draaien. Kroenke geniet weinig populariteit bij sommige supportersgroepen. "Ik ga geen commentaar geven op de eigenaren. Iedere club moet werken met de middelen die hij heeft. Dat doen wij. Hij heeft me nooit tegengehouden op de transfermarkt. Hij is zeer ambitieus, en dat zijn wij allemaal."

Arsenal is in de Premier League al tijden uitgeschakeld in de titelrace. The Gunners moeten nog alle zeilen bijzetten om de Champions League te bereiken.