Signaal voor nieuw contractnieuws bij PSV: 'De bedoeling dat hij blijft'

Signaal voor nieuw contractnieuws bij PSV: 'De bedoeling dat hij blijft'

29-04-2016 22:21
7

Met de contractverlenging van technisch manager Marcel Brands heeft PSV een stevig fundament gelegd voor de toekomst. Eerder zette Phillip Cocu ook zijn handtekening onder een nieuw contract. Het is de bedoeling dat directeur Toon Gerbrands volgt.

Gerbrands heeft in Eindhoven een contract tot 2018. "De eerste stap is gezet door het contract van de trainer te verlengen. Dat is een belangrijk persoon in mijn werk", zegt Brands tegen De Telegraaf. "Daarnaast werk ik goed samen met Toon Gerbrands en de rest van het directieteam. Uiteindelijk is het ook de bedoeling dat Toon de komende jaren in de directie van PSV blijft."

Voor Brands en consorten is het afwachten of PSV dit seizoen weer een kampioensfeest kan vieren. "Dat zijn binnenkant-paal-dingen. Als technisch manager heb ik dat niet in de hand. We proberen een selectie samen te stellen die meedoet om de titel en Europees succes kan boeken. Europees hebben we het prima gedaan. Het blijft spannend of we uiteindelijk kampioen worden. Ook in de komende seizoen heb ik het gevoel dat we hier een kampioenswaardige selectie neer kunnen zetten, die gedeeltelijk bestaat uit eigen jeugd en voor een deel uit externe spelers."