Steunbetuiging voor Ten Rouwelaar: 'Verlies van mijn moeder zware klap'

Steunbetuiging voor Ten Rouwelaar: 'Verlies van mijn moeder zware klap'

29-04-2016 23:46
2

Het hoogtepunt van Go Ahead Eagles - NAC Breda (4-1) was de mooie steunbetuiging aan het adres van Jelle ten Rouwelaar. De Adelaarshorst gaf vrijdagavond de doelman van de Bredanaars in de 61e minuut een applaus, omdat vorige week zijn moeder op 61-jarige leeftijd was overleden.

"Ik kreeg via de app te horen dat ze iets van plan waren in de 61e minuut. Dat deed me zeer goed en toen het vanavond zover was kreeg ik er kippenvel van. Het was een mooi gebaar en daar ben ik de mensen vanavond dankbaar voor. Dan zie je toch dat voetbal verbindt. Het verlies van mijn moeder is natuurlijk een zware klap, maar ik ben opgevoed om altijd door te zetten", zegt Ten Rouwelaar op de website van NAC.

Teleurstellend voor NAC was de harde nederlaag tegen Go Ahead. Voor de ranglijst maakte het niets meer uit, maar voor het vertrouwen is het verlies niet goed. In de halve finale van de play-offs voor promotie naar de Eredivisie treft NAC FC Eindhoven. " Dit zet ons weer mooi op scherp. Misschien hebben we Eindhoven zand in de ogen gestrooid. Ik heb goede dingen gezien, maar ook een paar hele slechte dingen", aldus trainer Marinus Dijkhuizen.