Update: Kamp-Vilhena houdt zich stil; zaakwaarnemer in het buitenland

Update: Kamp-Vilhena houdt zich stil; zaakwaarnemer in het buitenland

04-05-2016 10:23
38

Tonny Vilhena trekt deze zomer definitief de deur achter zich dicht bij Feyenoord. De transfervrije middenvelder werd dinsdagavond gespot op het vliegveld van Milaan, vermoedelijk om een transfer naar AC Milan te beklinken.

Volgens Corriere dello Sport ligt er zelfs al een akkoord tussen de gevallen Italiaanse topclub en Vilhena. Milan klopte al eerder aan voor de Rotterdammer, maar destijds zonder resultaat. Ook vanuit Spanje, Portugal en Engeland is er volop interesse, weet het Algemeen Dagblad. Onder meer het Southampton van Ronald Koeman werd als mogelijke nieuwe werkgever van de 21-jarige Feyenoorder genoemd.

Vilhena mag zich de laatste maanden weer basisspeler noemen in De Kuip, maar hij lijkt desondanks niet van plan om nog zijn contract te verlengen. Ook Feyenoord lijkt zich inmiddels te hebben neergelegd bij een vertrek van de middenvelder, die dit seizoen vijf keer scoorde in 26 Eredivisie-optredens. Meerdere pogingen om hem langer vast te leggen liepen op niets uit.

Volgens de vader, en tevens zaakwaarnemer, van Vilhena zou technisch directeur Martin van Geel zelfs 'een beledigende aanbieding' op tafel hebben gelegd, waardoor de relatie tussen het tweetal is verslechterd.

Update 10.23 uur: Het kamp-Vilhena hult zich voorlopig nog in stilzwijgen over een mogelijke transfer van de middenvelder naar AC Milan. Tegenover het Algemeen Dagblad wordt niets bevestigd over een akkoord waarover wordt gesproken in Italiaanse media. Vader en zaakwaarnemer Toy Vilhena is momenteel in het buitenland en zonder hem wordt er niet onderhandeld met clubs, meldt de ochtendkrant.