Dit was de ochtend: Vilhena op weg naar Italië, Dortmund maakt eisen bekend

Dit was de ochtend: Vilhena op weg naar Italië, Dortmund maakt eisen bekend

04-05-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Vilhena op weg naar Italië
Tonny Vilhena trekt deze zomer definitief de deur achter zich dicht bij Feyenoord. De transfervrije middenvelder werd dinsdagavond gespot op het vliegveld van Milaan, vermoedelijk om een transfer naar AC Milan te beklinken. Het kamp-Vilhena houdt zich echter stil. (Algemeen Dagblad)

Gerbrands: "Dat was een nagenoeg gelijk duel aan De Graafschap - Ajax
PSV houdt de moed erin en hoopt vurig op een stunt van De Graafschap. Algemeen directeur Toon Gerbrands weet dat het raar kan lopen tijdens een laatste speelronde in de Eredivisie. PSV-trainer Phillip Cocu sluit zich bij Gerbrands aan. (Voetbal International)

Dortmund maakt eisen bekend
Mats Hummels heeft zijn wens om naar Bayern München te vertrekken kenbaar gemaakt, maar van een akkoord is nog geen sprake. Borussia Dortmund heeft wel zijn eisen kenbaar gemaakt. De club wil een speler van Bayern München in de deal betrekken. (BILD)

Kuyt blijft Vlaar en Cillessen voor
Dirk Kuyt is de speler met de hoogste marketingwaarde in de Eredivisie, op basis van cijfers van het bedrijf Repucom. De Feyenoorder lost daarmee Memphis Depay af. Bij het onderzoek wordt gekeken naar acht kenmerken. (De Telegraaf)

Ten Rouwelaar hakt de knoop door
Jelle ten Rouwelaar beëindigt na dit seizoen zijn loopbaan. De 35-jarige doelman van NAC Breda maakt dat bekend op de website van NAC en die van zijn management, wel blijft hij actief bij NAC. Ten Rouwelaar reageert. (Socces Vision)