Groenendijk twijfelt over toekomst bij Excelsior: 'Wat mij betreft samen verder'

Groenendijk twijfelt over toekomst bij Excelsior: 'Wat mij betreft samen verder'

11-05-2016 07:45
1

Excelsior handhaafde zich voor de tweede keer op rij in de Eredivisie, maar de degradatiestress is trainer Alfons Groenendijk niet in de koude kleren gaan zitten. Daarom twijfelt de oefenmeester over zijn toekomst op Woudestein.

Ook is zijn band met belangrijke spelers als Jeff Stans, Sander Fischer en Tom van Weert volgens Voetbal International niet even goed geweest. Bovendien trok Groenendijk zich de kritiek op zijn functioneren aan. Ferry de Haan, directeur van Excelsior, is op de hoogte van de twijfels van Groenendijk, maar maakt zich niet direct zorgen.

"We hebben vorig jaar met ons volle verstand een tweejarig contract afgesloten", zegt De Haan tegen Voetbal International. "Wat mij betreft gaan we samen verder, maar welke conclusies Fons aan zijn ervaringen verbindt, weet ik niet."

Voor Excelsior en Groenendijk zit het seizoen erop. Op de slotdag van de Eredivisie ontliepen de Kralingers de gevreesde play-offs. De Haan gaat op korte termijn om tafel met Groenendijk. "We gaan het seizoen samen evalueren. Dan zal er snel duidelijkheid komen."