Slecht nieuws voor Robben: aanvaller laat gezicht niet zien op training Bayern

Slecht nieuws voor Robben: aanvaller laat gezicht niet zien op training Bayern

11-05-2016 17:06
9

Voor Arjen Robben lijkt het zo langzamerhand een onmogelijke opgave te worden om op tijd fit te geraken voor de Duitse bekerfinale. De 32-jarige aanvaller verscheen woensdag nog altijd niet op het trainingsveld van de Rekordmeister.

Een dijbeenblessure houdt Robben nu al zo'n twee maanden aan de kant. Onlangs sprak hij nog voorzichtig de hoop uit minuten te kunnen maken in de eindstrijd tegen Borussia Dortmund op 21 mei, maar het einde van zijn revalidatietraject lijkt nog niet in zicht.

De Oranje-international, die te maken kreeg met een terugslag, heeft er inmiddels flink de pest in. "Het is waardeloos, ik ben er echt klaar mee en zou me het liefst opsluiten. Ik mag eigenlijk niet vloeken, maar het is gewoon klote", liet Robben vorige week weten voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid.

De teller van Robben blijft voorlopig steken op 22 officiële duels, waarin hij zeven keer scoorde. Bayern verscheen woensdag na drie vrije dagen weer op het trainingsveld. Behalve Robben bleef ook Xabi Alonso binnen. Holger Badstuber trainde nog apart van de groep.