Kashia ziet in Foor nieuwe vriend: 'Hij verkoos Vitesse boven NEC'

Kashia ziet in Foor nieuwe vriend: 'Hij verkoos Vitesse boven NEC'

13-05-2016 23:47
6

Guram Kashia is blij met de pikante overstap van Navarone Foor, die NEC deze zomer verruilt voor aartsrivaal Vitesse. Volgens de Georgiër kan de middenvelder wat toevoegen aan het Arnhemse elftal.

"Ja, hij maakte een goede indruk op mij en ik denk dat het een goede toevoeging kan zijn. Wat zijn precieze kwaliteiten zijn, kan ik nog niet zeggen. Daarvoor moet ik eerst tijd met hem doorbrengen", aldus Kashia in gesprek met Omroep Gelderland

De verdediger heeft nog geen bepaald beeld van Foor. "Geloof me, ik heb geen favoriete spelers bij NEC. Ik heb dus ook niet zoveel aandacht aan hen besteed. Als de scouts zeggen dat hij een goede speler is, geloof ik het."

Dat Foor een NEC-verleden heeft, maakt Kashia niets uit. "Hij maakte de beslissing om Vitesse boven NEC te verkiezen, dan kan hij wel mijn vriend worden. Je moet soms beslissingen nemen en geloof me, bij deze beslissing heb je moed nodig. En Foor had de moed om deze beslissing te maken, dat is het karakter dat we nodig hebben in het team, hij zal het team helpen."