'Groot struikelblok voor Ajax bij eventuele Lens-transfer; aanvaller mag kiezen'

'Groot struikelblok voor Ajax bij eventuele Lens-transfer; aanvaller mag kiezen'

19-05-2016 07:14
18

Jeremain Lens is weer in verband gebracht met Ajax. Shields Gazette weet dat zijn manager Sam Allardyce van Sunderland hem voor een keuze heeft gesteld: vechten voor zijn plek in het Stadium of Light of een stap maken.

De aanvaller begon afgelopen weekeinde eindelijk weer eens in de basis bij Sunderland, tegen Watford (2-2). Lens scoorde en leverde een assist. Zijn manier van juichen verraadde echter een hoop: hij lijkt gefrustreerd bij The Black Cats vanwege zijn marginale rol.

Volgens het hiervoor genoemde medium wil Sunderland Lens lozen vanwege diens houding. De staf ziet het niet echt in hem zitten. Naar buiten toe communiceert Allardyce in ieder geval iets anders: "Het ligt aan Lens wat hij wil doen. Blijven en vechten voor zijn kans of vertrekken."

"Hij zal daarover een beslissing nemen als we om de tafel gaan zitten", aldus de coach. Lens werd onder Dick Advocaat, eerder dit seizoen manager van Sunderland, naar de club gehaald voor een miljoenenbedrag. Ajax toonde in de winter al interesse, meldt Shields Gazette, maar er is één groot struikelblok: de vraagprijs van Sunderland. Lens ligt nog drie jaar vast.