Nieuwe samenwerking  in Manchester: 'Indrukwekkend om mee te trainen'

Nieuwe samenwerking in Manchester: 'Indrukwekkend om mee te trainen'

19-05-2016 15:08
2

Sergio Agüero kijkt reikhalzend uit naar de naderende samenwerking met Pep Guardiola, die deze zomer Bayern München verruilt voor Manchester City. De Argentijn benadrukt dat Guardiola voor een lastig karwei komt te staan in Engeland.

Agüero vertelt aan het Engelse Manchester Evening News namelijk dat City op dit moment nog niet goed genoeg is om de Champions League te winnen. "We weten allemaal wat onze kwaliteiten zijn, maar we weten ook allemaal dat we niet goed genoeg waren om de finale van de Champions League te halen", zo vertelt de aanvaller kritisch.

"Het behalen van de halve finale was echter een mooie ervaring die we meenemen naar het komende seizoen." Dan staat Guardiola voor de groep, die het kunstje wél moet flikken met de Engelse topclub. Agüero kan niet wachten om samen te werken met de Spanjaard, mede vanwege de goede verhalen die hij van landgenoot Lionel Messi gehoord heeft.

"Messi heeft me verteld dat Guardiola een heel indrukwekkend iemand is om mee te trainen. Andere spelers met wie ik gesproken heb over Pep, zeiden precies hetzelfde. We hopen dat hij snel integreert in de club en het elftal naar zijn hand weet te zetten", besluit de Argentijn.