NAC-aanvaller kan het niet geloven: 'Kunt zeggen dat het mislukt is'

NAC-aanvaller kan het niet geloven: 'Kunt zeggen dat het mislukt is'

22-05-2016 22:07
4

Na thuis met 2-1 gewonnen te hebben, verloor NAC Breda vandaag in de playoffs om promotie/degradatie met 3-1 van Willem II en is het ook komend jaar veroordeeld tot Jupiler League-voetbal. Dit tot grote teleurstelling van Mats Seuntjens, die had gehoopt met NAC volgend jaar in de Eredivisie te schitteren.

"Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen", zo opent de teleurgestelde aanvaller op de website van NAC. "Het was geen goede wedstrijd, maar we kregen kansen. Een keer vloog hij erin, maar de tweede keer lukte dat helaas niet", aldus Seuntjens, doelend op de reuzekans van Kevin Brands in de slotseconden van het duel.

Toch is de speler van NAC van mening dat het terecht is dat aartsrivaal Willem II zich ten koste van NAC heeft gehandhaafd. "Willem II was de betere ploeg, maar in voetbal telt dat niet altijd. Je kunt preken van een mislukt seizoen. ik kan nu niet zeggen waar het aan heeft gelegen, ik zit nu nog vol met emotie. We waren heel dichtbij en nu weer heel ver weg", zo besluit Seuntjens.

Lees ook: Peperdure misser van Brands: "Het duurt wel even om dit te verwerken"