Update: 'Tweede aanvaller van FC Utrecht níet op weg naar nieuwe club Rutten'

Update: 'Tweede aanvaller van FC Utrecht níet op weg naar nieuwe club Rutten'

16-06-2016 22:00
5

De kans is aanwezig dat niet alleen Ruud Boymans maar ook Nacer Barazite vertrekt bij FC Utrecht. Dat meldt Voetbal International. Vanuit het Midden Oosten en Turkije is er concrete belangstelling getoond in Barazite.

Alexander Bursac, de zaakwaarnemer van de aanvallende middenvelder annex aanvaller, gaat donderdag op pad voor zijn cliënt om te praten over een mogelijke transfer. Al Shabab uit Dubai, dat ook Boymans naar verluidt al heeft vastgelegd, zou een gegadigde zijn voor Barazite. Fred Rutten is daar aan het werk gegaan, terwijl Eric Viscaal als technisch directeur verbonden is aan Al Shabab.

Bursac wil niet aangeven met welke club hij praat over Barazite. De kans is groot dat hij vertrekt. "Alleen als FC Utrecht en Nacer onder goede voorwaarden akkoord geven, anders zal hij zich voor honderd procent inzetten voor Utrecht", benadrukt de zaakwaarnemer. Barazite moet geld kosten, aangezien hij nog een contract tot medio 2017 heeft. Tot een contractverlenging kwam het niet.

Update 22.00 uur: Al-Shabab behoort niet tot de clubs die belangstelling hebben voor Barazite. Dat zegt zijn zaakwaarnemer, Alexander Bursac, tegen FOX Sports. Het management van de 26-jarige aanvaller reist de komende week naar Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten, omdat daar serieuze belangstelling vandaan komt. FC Utrecht heeft Barazite toestemming gegeven om in gesprek te gaan.