Update: Raiola doet duit in zakje: 'Met drie ploegen in gesprek over Pogba'

Update: Raiola doet duit in zakje: 'Met drie ploegen in gesprek over Pogba'

20-06-2016 18:40
21

Real Madrid is in gesprek met Paul Pogba van Juventus. Dat heeft zaakwaarnemer Mino Raiola laten weten aan Marca. De Franse middenvelder is één van de meest begeerde spelers uit Europa, zo blijkt uit het rijtje clubs dat hem wil hebben.

De 23-jarige Pogba heeft niet alleen de interesse gewekt van Real, maar ook van FC Barcelona, Chelsea, Manchester City en andere topclubs. Real heeft een belangrijke eerste stap gezet in aanloop naar de komst van de Juve-middenvelder. "We zitten in de beginfase van de onderhandelingen", bekent Raiola desgevraagd tegenover het hiervoor genoemde medium.

"Paul bewondert Real Madrid en Zinedine Zidane en dat zijn ongetwijfeld belangrijke factoren in zijn uiteindelijke keuze. 120 miljoen euro? 140 miljoen euro? Paul is waard wat een club bereid is voor hem te betalen", laat Raiola optekenen. Op dit moment komt Pogba met Frankrijk uit op het EK in eigen land. In het verleden speelde de Fransman voor Manchester United, dat hem na enkele wedstrijden in het eerste naar Juve liet verkassen.

Update 18:40: Mino Raiola heeft tegenover Marca bevestigd dat Real niet de enige club is waarmee gepraat wordt over een transfer van Paul Pogba. "Het doel is om bij een club terecht te komen met de beste sportieve mogelijkheden en waar hij de meeste grote titels kan winnen. We zijn nu in gesprek met drie ploegen die aan die voorwaarden voldoen. Maar haast om te vertrekken heeft Paul niet. Hij voelt zich happy bij Juventus."