'Ik zag mijn broer winnen van Manchester United en scoren tegen CSKA Moskou'

'Ik zag mijn broer winnen van Manchester United en scoren tegen CSKA Moskou'

25-06-2016 12:05
6

Terwijl Davy Pröpper aan zijn tweede seizoen bij PSV begint, speelt broer Robin Pröpper vanaf heden in het shirt van Heracles Almelo. De verdediger komt over van De Graafschap. 

Pröpper is van mening dat hij met Heracles eenzelfde soort club als De Graafschap heeft gevonden. "In feite zitten Heracles Almelo en De Graafschap in hetzelfde straatje voor mij. De sfeer is oprecht, nuchter en onwijs gemoedelijk. En ook hier wordt er goed voor ons gezorgd, want het eten is ook lekker", meldt hij op de clubsite van Heracles.

Met Heracles speelt Pröpper komend seizoen Europees voetbal, net als zijn broer Davy bij PSV. "Ik zag mijn broer winnen van Manchester United, scoren tegen CSKA Moskou en remiseren tegen de Spanjaarden van Atlético Madrid. Wat lijkt het me mooi om straks ook zo’n soort avontuur mee te maken bij Heracles Almelo."

De verdediger is van plan om naar Almelo te verhuizen. "De eerste dagen ben ik vanuit Arnhem met Michael Brouwer, Marijn de Kler en Peter van Ooijen meegereden, maar je houdt er wel lange dagen aan over. Mijn vriendin heb ik al overgehaald, dus als zij hier een baan in de buurt kan vinden lijkt het me lekker om hier in de regio te komen wonen."