Chelsea-talent kiest voor nóg een jaar Vitesse: Ik ken de club

Chelsea-talent kiest voor nóg een jaar Vitesse: "Ik ken de club"

26-06-2016 20:20
1

Lewis Baker (21) is sinds zondag terug bij Vitesse. De middenvelder van Chelsea gaat niet voor zijn plek vechten bij de Londense grootmacht, maar koos voor nog een jaar op huurbasis bij de Arnhemse club.

De Engelsman zou maandagmiddag meetrainen met de selectie van Henk Fraser, maar de traingsessie werd na tien minuten gestaakt vanwege noodweer. "Het is fijn om weer terug te zijn. Deze training viel vanwege het weer natuurlijk in het water. Maar ik kijk uit naar de rest van de voorbereiding", vertelt Baker in gesprek met Omroep Gelderland.

Voor Baker was de keuze voor Vitesse relatief snel gemaakt. "Ik heb er over nagedacht en het er met mijn familie over gehad. Ik heb besloten om terug te gaan naar Vitesse. Ik vond dat ik afgelopen jaar een goed seizoen heb gehad hier."

Ondanks interesse van andere clubs, koos het Chelsea-talent voor nog een jaar in Arnhem. "Ik ken de club, ik ken de fans en ik ken de omgeving. Dat maakte de keuze ook makkelijker. Er waren ook andere clubs geïnteresseerd, maar ik wil hier nog meer laten zien en ik denk ook dat we als team beter kunnen dan afgelopen jaar", aldus Baker.