Marca pakt uit: Real Madrid legt 25 miljoen op tafel voor Leicester City-ster

Marca pakt uit: Real Madrid legt 25 miljoen op tafel voor Leicester City-ster

29-06-2016 09:44
3

De Spaanse sportkrant Marca weet het zeker: Real Madrid zet deze zomer vol in op de komst van N'Golo Kanté. Er zou door de Champions League-winnaar zelfs al een bod van 25 miljoen euro zijn uitgebracht op de controleur van landskampioen Leicester City. 

Kanté was afgelopen seizoen één van de grote revelaties van de Premier League. Kanté verdiende met zijn uitstekende prestaties een oproep voor het EK. De Fransman is basisspeler bij Les Bleus en neemt het in de kwartfinales op tegen IJsland. Op de achtergrond lonkt nu een transfer voor de 25-jarige rechtspoot.

Real Madrid en trainer Zinedine Zidane willen deze zomer sowieso een controleur naar de Spaanse hoofdstad halen. Casemiro kreeg de afgelopen maanden veel speeltijd, maar in de jonge Braziliaan ziet de Koninklijke niet een speler die de nummer twee van de Primera Division op lange termijn beter maakt.

Leicester City is overigens aan handen en voeten gebonden wanneer Real inderdaad 25 miljoen euro biedt. Kanté heeft namelijk een vastgelegde afkoopsom in zijn contract staan. The Foxes zijn er tot op heden niet in geslaagd om de international een nieuwe verbintenis te laten signeren.