Feyenoord gaat flink cashen bij transfer Pellè: Het kan nog veel mooier worden

Feyenoord gaat flink cashen bij transfer Pellè: "Het kan nog veel mooier worden"

04-07-2016 18:00
21

Als Southampton-spits Graziano Pellè deze zomer een miljoenentransfer maakt, dan levert dat zijn oude club Feyenoord een mooi bedrag op. Technisch directeur Martin van Geel bevestigt tegenover Voetbal International dat de Rotterdammers recht hebben op een aanzienlijk deel van een toekomstige transfersom. 

"We hebben recht op tien procent van de verkoopsom", aldus Van Geel in gesprek met het voetbalblad. "Hij was natuurlijk al 29 toen hij naar Southampton vertrok. Dus was deze clausule in het contract eigenlijk vrij snel geregeld met Southampton."

"Het was al een mooie deal, waarbij we intussen dankzij zijn prestaties daar al tien miljoen euro hebben kunnen bijschrijven. Dat gaat dan om het aantal wedstrijden, de positie op de ranglijst", vervolgt hij. "Daar waren we al erg blij mee, maar nu kan het nog veel mooier worden."

Pellè, die op het EK in Frankrijk twee keer trefzeker was, zou in de belangstelling staan van onder meer AC Milan, Juventus en Chelsea. "Als je ziet welke clubs nu worden genoemd. Dat kan weleens flink op gaan lopen."