Feyenoord-talent spiegelt zich aan El Ahmadi: Straalt zó veel rust uit

Feyenoord-talent spiegelt zich aan El Ahmadi: "Straalt zó veel rust uit"

12-07-2016 16:17

Gustavo Hamer is, net als begin dit kalenderjaar, mee met het eerste van Feyenoord op trainingskamp. Het talent uit de eigen jeugdopleiding voelt zich inmiddels volledig thuis bij de A-selectie en geniet enorm op het trainingskamp in Oostenrijk.

"Ik voel me al echt onderdeel van het team", zegt Hamer op de site van Feyenoord. "Dat is ook te danken aan de andere jongens, door wie ik goed ben opgenomen. Ik voel me echt thuis in deze groep. ‘Omdat het voor mij niet de eerste keer is dat ik een trainingskamp meemaak, kan ik de andere jongens die vanuit de jeugd doorkomen een beetje wegwijs maken. Op mijn beurt vraag ik ook nog steeds dingen aan de oudere spelers, dat lijkt me logisch."

Hamer vindt dat hij een goed niveau laat zien bij de trainingen onder Giovanni van Bronckhorst. "Voor mijn gevoel houd ik me goed staande op de trainingen. Ik ben tevreden, al zijn er altijd dingen die beter kunnen. Mijn favoriete positie is verdedigende middenvelder, daarom kijk ik veel naar Karim El Ahmadi. Als hij de bal heeft, straalt hij zó veel rust uit. Voor mij is hij echt een voorbeeld, van wie ik veel wil en kan leren."